Innovative Marketing

We identificeren en versterken uw Unfair Advantage dankzij de inzichten die we op een continue basis verwerven.

LID WORDEN

Innovative Marketingstrategie

Bij het uitwerken van marketingstrategieën vertrekken we van de Duval Union Competitive Dive om op basis van onderzoek pertinente antwoorden te formuleren op 3 cruciale vragen.

Innovative Marketing

Hoe verhouden uw digitale prestaties zich tot die van concurrenten?

Innovative Marketing

Welke investeringen op korte en lange termijn moet u doen om uw omzetgroei dankzij uw digitale prestaties te verbeteren?

Innovative Marketing

Hoe evolueren uw prestaties maand na maand, zodat teams en partners kunnen aangestuurd worden.

De strategieën die we ontwikkelen resulteren voor onze leden in:

Innovative Marketing

BENCHMARKS

waarbij de prestaties van onze leden t.o.v. hun concurrenten worden vergeleken om sterktes en zwaktes te ontdekken en te begrijpen.

Innovative Marketing

OPPORTUNITEITEN

om de impact op de business te begrijpen van hun digitale inspanningen en prioriteiten te stellen wanneer budgetbeslissingen moeten genomen worden.

Innovative Marketing

KENNIS

bij de interne teams over best practices om hen te helpen digitale ontwikkelingen en de impact van de digitale disruptie bij te houden.

Innovative Marketing

HET METEN

van hun marketing en business prestaties op continue basis, om zo de interne teams en externe partners aan te sturen en verantwoording te bevorderen.

Innovative Marketing

De strategieën worden vergezeld van een gedetailleerd marketing actieplan waarmee het marketingteam aan de slag kan om de strategie te implementeren.

Zowel de strategie als het actieplan worden uitvoerig met de interne teams besproken en waar nodig worden de teams ook opgeleid en verder begeleid bij de implementatie.

Nood aan een Innovatieve Marketingstrategie?

We nemen graag contact op om uw uitdagingen te begrijpen, en samen te bepalen hoe we een succesvolle strategie kunnen uitwerken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.